Keuken Montage

Kiffen Keukenmontage is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en stellen van diverse keukenmerken. In de ruim 20 jaar hebben wij veel ervaring op gedaan om voor verschillende gerenommeerde Keukenspeciaalzaken en Particulieren te monteren. Wij zijn een vakkundig keuken montagebedrijf en plaatsen zowel projectkeukens als luxe keukens bij particulieren.
Wij plaatsen en stellen voor uw alle merken, soorten en maten. Vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Tevens kunnen wij een totaal pakket aanbieden dat wil zeggen, het demonteren van uw oude keuken incl het afvoeren ervan. Het verzorgen van de installatie werkzaamheden zoals het verleggen van water, afvoer, gas en elektra. Ook voor het verplaatsen of bij plaatsen van diverse stroompunten of stopcontacten. Ook kunnen wij zorgen voor de uitbreiding van de huidige groepenkast of het vervangen voor een nieuwe groepenkast. Tevens kunnen wij zorgen voor een gat door de gevel cq buitenmuur t.b.v. de afzuigkap. Wij kunnen ook voor u stukadoren, tegelen en schilderwerkzaamheden verrichten dit behoord tot de mogelijkheden. Wij blijven ook in dit geval te allen tijden uw aanspreekpunt.

Klik hier voor onze foto galerij.CONTACTPERSOON

Martin Kiffen

Deventer

0570-634629
0570-607598
06-41547636
http://www.kiffenmontage.nl

 
 
Copyright © Kiffen Montage
Email: info@kiffenmontage.nl
Tel: 0570 - 634 629         Mob: 06 - 41 547 636